Despre mine – MrSilviu.Ro

Despre mine

Salut si bine te-am gasit pe blogul meu! Sper ca bine te-am gasit si nu cu vro mana rupta sau parasit de prietena/sotie … in orice caz, n-am eu nici o vina.

Numele meu este, dupa cum prea bine ti-ai dat seama, Silviu, dar prietenii imi spun „ai sa-mi dai si tu banii aia?”, insa cel mai adesea raspund la „Boss, bei o bere?”.

Am 26 de ani (asta acum in 2018, poate la anu uit sa editez varsta si peste 30 de ani tot 26 o sa am), sunt dintr-un orasel mic de prin regiunea Moldova, jud. Neamt mai exact din Roman, insa ma poti gasi cam prin orice loc prin Europa, dar nu in toate locurile in acelasi timp.

Ca ocupatie, sofer de TIR de vro 6 ani, insa doar vro 4 la propriu. Asta pentru ca au fost momente in aceasta perioada in care efectiv mi-am bagat pula-n ea meserie si am stat acasa sa fut banii pe bautura, manele si femei. Sunt lefter, stau cu chirie, n-am prietena dar au prietenii, sunt consumator de bere in cantitati industriale, am 1.85m, 85kg din care doar burta cantareste 1 sfert.

Ce scriu eu aici poate fi considerat un pamflet sau nu, dar oricum, nu-mi pasa! Cine ma stie, ma cunoaste si cine nu, Bergenbier sau Timisoreana beau de obicei … deci astept sa ne cunoastem 😀

Sunt fan Scania, conduc Mercedes dar sunt pasionat de Opel ca-i mai ieftin. Iubesc fotbalul atunci cand ne adunam mai multi sa jucam pe PlayStation si bagam bani la mijloc. Imi place sa joc Poker dar n-am unde sau cu cine, decat online. Am 24cm de p…rea multe detalii! 😀

Sunt deschis la colaborari, schimb de idei, nu sunt chiar un bulangiu, asta pentru ca-mi plac femeile! Va iubesc pe toate!!!! Pe rand sau maxim cate doua/trei odata! Mhmm 😀

Sunt destul de activ pe facebook in caz ca vrei sa ma injuri. Stau mult pe facebook, mai ales la volan, dar nu fac si LIVE-uri! Sorry! Totodata, accept injuraturi sincere si-n comentarii, deci cu tupeu ca am si buton de stergere 😉 Folosesc WordPress, ce plm.

Sunt sincer, spun tot ce gandesc si tocmai de aceea mi-e greu sa-mi fac noi prieteni (zic si eu ca asta ar fi problema), iar cine-mi este si are incredere sa bea cu mine pana ajungem sa spalam vasele ca nota de plata, transmit tot respectul meu prin aceasta cale! 😉

Cam asta am avut de zis. Mi-e si frica sa citesc ce-am scris dat fiind faptul ca am baut deja 4 beri si mi-am activat skill`ul de sinceritate lvl 10.

Te salut si mult succes! 😉

Nu uita sa dai like paginii mele de facebook, nu fi marlan! 😉

Semnat Mr. Silviu! (… sau cum vrei tu sa-mi spui, atata timp cat nu-ti cunosc mama :D)